Generatorkonferensen | Vad är Creative Sweden 2020?
977

Vad är Creative Sweden 2020?

Av: Generatorkonferensen i Creative Sweden 2020

Creative_Sweden_2020_Blue-Yellow_vad

Att påstå att vår samtid är komplex är knappast en överdrift. Förändringar sker snabbt, branscher flyter samman, andra sidan jordklotet är inte längre långt borta, människor rör sig mellan länder, mellan anställningar och eget företagande, mellan olika sektorer. Det är en värld full av både möjligheter och utmaningar. En värld där ett stort mått av flexibilitet, förmåga att möta det okända, hantera osäkerhet, förstå människors behov och beteenden blir allt viktigare.

Många arbetssätt och utvecklingsprocesser som tar utgångspunkt i de här faktorerna återfinns inom den kreativa sektorn; konstnärer, kreatörer och kulturskapare arbetar inifrån och framåt snarare än utifrån och bakåt. Frågan är hur vi satsar framåt för att facilitera det mervärde som den kreativa sektorn kan bidra med såväl till andra sektorer som till samhällsutvecklingen i sin helhet. Hur skapar vi ett förtroendefullt klimat där människor litar på varandra och vågar utforska varandras kunskap och kompetens?

På Generatorkonferensens andra dag ställer vi frågor, identifierar utmaningar och resonerar kring hur de kan lösas. Du kan vara med och påverka – ta den chansen!

 

 

 

25 sep 2013 inga kommentarer

Skriv en kommentar