Generatorkonferensen | Här är Creative Sweden 2020!
1292

Här är Creative Sweden 2020!

Av: Generatorkonferensen i Creative Sweden 2020

creative sweden 2020Creative Sweden 2020 är ett e-manifest, ett underlag och en agenda som sammanfattar hur arbetet med utvecklingen av och med hjälp av de kreativa näringarna kan fortsätta från 2014 och framåt. Det finns oerhört mycket erfarenheter och kompetenser, idéer och tankar om framtiden i Generator Sveriges nätverk som vi på detta sätt vill samla in, paketera och sprida.

Vi hade inte ambitionen att komma upp med mängder av nya idéer. Snarare analysera, sortera och få fram det som är viktigt för att det ska bli en bra framtid. Och få dessa tankar samlade i ett gemensamt dokument.

Med utgångspunkt i 7 olika ämnen som vi tog fram under Generatorkonferensen 2013 crowdsoursades detta e-manifest fram under 2 konferensdagar och intensiv co-writing i 2 timmar med 120 deltagare. Här finns vårt gemensamma resultat!

Vi hoppas att det ska ge dig inspiration och projektidéer inför framtiden som vi kan förverkliga tillsammans. I denna Facebook-grupp kan vi prata vidare om hur vi kan ta nästa steg. Prata om projektidéer, hitta projektpartners eller bara dela erfarenheter och processer med varandra.

20 Nov 2013 inga kommentarer

Skriv en kommentar